Over Mij

Mijn naam is Tristan. Ik ben 29 jaar oud en ik woon in een knus appartementje in Heemskerk. Ik ontwerp en ontwikkel websites en mobiele applicaties, voor jou! Ik ben nogal een nerd, en ik heb een voorliefde voor technologie.
Deze site, IAMT.nl, is mijn portfolio waarin je mijn gaafste projecten kunt zien om zo een indicatie te krijgen van wat ik zoal doe.

Ook geniet ik ontzettend van fotografie. Mijn camera is tegenwoordig vast onderdeel van mijn reisbagage geworden. Ik schiet veel portretten van vrienden, familie en medestudenten en kijk ik ten alle tijden om me heen voor mooi beeldmateriaal. Mijn voorliefde voor beeld is doorgeslagen naar het schieten van video.

Naast het maken van foto’s is het opnemen en bewerken van video’s een van mijn favoriete bezigheden. En het mooie is: Ik kan het allemaal combineren!

Lijkt het je tof om samen met mij jouw website te ontwerpen en ontwikkelen? Of ben je op zoek naar iemand die jouw website van visuele content kan voorzien? Dan zit je bij mij aan het juiste adres!

Software & Technologie

HTML
CSS
SASS/SCSS
JavaScript
jQuery
Node.js/Express + EJS/Jade
ReactJS
React Native
VueJS
Bootstrap 4
Bulma CSS
Atom
Brackets
XCode
Visual Studio Code
WebStorm
Adobe Creative Cloud
Final Cut Pro
Sketch 3
InVision
WordPress
WooCommerce

Werkvelden

Web Design
Web Development
Frontend Development
Backend Development
Content Management
Online Marketing
SEO/SEA
Visual Design
UI/UX Design
Audio/Visual Design
Fotografie

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.